Search results

Javascript Developer - The Art of Software Engineering (50-60K)

Rotterdam
€4000-5000

Frontend Developer - The Art of Software Engineering (50-60K)

Wil jij werken voor een organisatie die bij de start van het bedrijf ooit begonnen is onder de ‘werktitel’ The Art of Software Engineering? Ben jij een Craftsman Engineer en wil je voornamelijk zelf richting aan je carrière geven?

Dan ben jij de juiste persoon voor deze job.

Wij zoeken naar een ambitieuze Frontend Developer, mogelijkheden voor een lead-functie, die zijn skills wilt verbeteren en getraind wilt worden door 2 zeer gepassioneerde en gekwalificeerde managers met een rijke historie aan development op hun CV. Jij zal onderdeel worden van een team met een gedeelde grote passie voor het vak van softwareontwikkelaar en oog voor details.

Mobiele web applicaties, responsive websites en applicatie-infrastructuren ontwikkelen is wat jou doet leven. Je bouwt zelfstandig en in teamverband aan applicaties en componenten voor maatwerk toepassingen. Op dit moment ligt de focus voornamelijk op AngularJS. Je zal echter in zo’n vrije omgeving gaan werken, waar men vooruit loopt op de technologie, dat iedere language of tool naar keuze gebruikt mag worden. Zolang de argumentatie maar aanwezig is. Hier wordt namelijk geredeneerd vanuit de technologie ;).

Voor jou geldt:

Schone code, prestaties, eerste klas kwaliteit, uitzonderlijke user-experience, ervaring en testen.

Wat krijg jij?

 • Trainingsbudget
 • Een bonus bovenop het salaris
 • Kennis delen met een de beste developers - regelmatig teamvergaderingen om de nieuwste ontwikkelingen en technologieën te bespreken
 • De mogelijkheid om te spreken op de technische conferentie van het bedrijf. Tijdens deze conferentie stelt de organisatie haar expertise en software engineering skills centraal. Nationaal en internationaal erkende topsprekers zullen tijdens hun presentaties diverse thema’s behandelen

Heb jij een grote passie voor het vak Software Engineering? En zoek je naar een baan in een inspirerend milieu waar je volop kunt leren? Ik denk dat wij een keer moeten meeten voor een kopje koffie. nick@thefrontendlab.com

March2015

 • Luke is professional and dedicated to his work. He acts very quickly and has deep insight into Dutch IT labor market. I enjoyed cooperating with him a lot.

  P P -

 • Luke is honest with you. He tells you what he really thinks, and perfectly clear about that. Shows you what you are suitable for, and he acts quick upon your wishes. Get in touch with him!

  B C -

 • I recommend Luke for his great work. Professional, available, and friendly guy. I wish him the best.

  L M -

We’ve placed frontend developers with.

filter imagefilter imagefilter imagefilter image