Search results

Javascript Developer Job Amsterdam – Nr. 1 job – klant- en server-side Javascript (3000-4000€)

Amsterdam
€3000 - 4000€

 

In Nederland zijn niet veel bedrijven die NodeJS gebruiken, maar wij doen dat wel! Dus neem deze kans en kom met ons in contact!

 

Ben jij pas afgestudeerd en is het je droom om meteen met Javascript aan de slag te gaan, heeft het ook nog eens je voorkeur om aan de server-side te werken?

 

Werken aan complexe web applicaties

Node.js is de beste keuze op het gebied van technologie momenteel, net zoals javascript wat onze basis is, en ook andere MVC frameworks komen aan bod bij ons

Ontwikkel nieuwe features gebaseerd op de huidige core

Test driven development – help mee om je collega’s coderen te verbeteren door te testen

 

Wij zijn een team van nieuwsgierige die niet kunnen ophouden met leren en experimenteren. Op zijn minst één uur per dag is iedereen hier op kantoor bezig met met het uitproberen van nieuwe tools en het delen van kennis met collega’s.

 

Wijn zijn gewoon op zoek naar iemand met de juiste mindset

Jij bent gedreven, enthousiast, nieuwsgierig en hebt altijd geode vragen om te stellen

Op het technische gebied is het voor ons van grote toegevoegde waarde als je met NodeJS en Javascript hebt gewerkt op professioneel of persoonlijke gebied!

 

Dat is alles wat we van je vragen ;)

Neem contact met ons op! nick@thefrontendlab.com

  • He takes his responsibility very serious and makes the best out of it. He looks to a situation from a perspective to get something good out of it. In the hole time he was providing me his service I always felt like I have been taken with a good care. He recognizes my skills and puts a well deserved title for it and seeks the right people looking for that skill. And he completes the task with great care.

    A P -

  • I had the pleasure of working with Luke recently and he proved to be very efficient and someone you can depend on. He is an asset to any organization and I am happy to give him my wholehearted endorsement.

    B S - Senior developer

  • I recommend Luke for his great work. Professional, available, and friendly guy. I wish him the best.

    L M -

We’ve placed frontend developers with.