Search results

Javascript Developer Job Amsterdam – Nr. 1 job – klant- en server-side Javascript (3000-4000€)

Amsterdam
€3000 - 4000€

 

In Nederland zijn niet veel bedrijven die NodeJS gebruiken, maar wij doen dat wel! Dus neem deze kans en kom met ons in contact!

 

Ben jij pas afgestudeerd en is het je droom om meteen met Javascript aan de slag te gaan, heeft het ook nog eens je voorkeur om aan de server-side te werken?

 

Werken aan complexe web applicaties

Node.js is de beste keuze op het gebied van technologie momenteel, net zoals javascript wat onze basis is, en ook andere MVC frameworks komen aan bod bij ons

Ontwikkel nieuwe features gebaseerd op de huidige core

Test driven development – help mee om je collega’s coderen te verbeteren door te testen

 

Wij zijn een team van nieuwsgierige die niet kunnen ophouden met leren en experimenteren. Op zijn minst één uur per dag is iedereen hier op kantoor bezig met met het uitproberen van nieuwe tools en het delen van kennis met collega’s.

 

Wijn zijn gewoon op zoek naar iemand met de juiste mindset

Jij bent gedreven, enthousiast, nieuwsgierig en hebt altijd geode vragen om te stellen

Op het technische gebied is het voor ons van grote toegevoegde waarde als je met NodeJS en Javascript hebt gewerkt op professioneel of persoonlijke gebied!

 

Dat is alles wat we van je vragen ;)

Neem contact met ons op! nick@thefrontendlab.com

  • Luke is a very efficient and dedicated person who first spends quality time to understand the associate, his personal and professional requirements and capabilities and matches to the requirements of employers. The level of his understanding is deep enough for him to be able to find a perfect match for both the employer and the employee. I am confident that his approach and way of working would take him places. Wishing him all the success.

    A K -

  • Luke helped with finding a new job and honestly gave his advice as to my options without pushing me forthe sake of his results.

    D V -

  • Luke is very professional and great to work with. He is a trustworthy and reliable business partner.

    A V -

We’ve placed frontend developers with.

filter imagefilter imagefilter imagefilter image