Search results

Frontend Developer - Impact hebben op een product dat een revolutie gaat worden!

Utrecht
€Negotiable

Frontend Developer - Impact hebben op een product dat een revolutie gaat worden?!

In dit geweldige bedrijf word jij de belangrijkste specialist voor de goed en prachtig ontworpen frontend op basis van de nieuwste technologieën zoals AngularJS, REST, Git, Unit Testing en Continuous Integration.

Als Frontend Developer werk je nauw samen met je Lead Developer aan de 2.0 versie van het product (met verschillende modules voor leraren, studenten en de content providers)!

Bij deze klant ligt een enorme kans om een ??geweldige impact te hebben op een product dat een revolutie gaat zijn in de manier waarop kinderen op school leren! Hun jonge, frisse en zeer energieke bedrijf staat op het punt om de manier waarop leerlingen op school onderwezen worden van een gigantische revolutie te voorzien!

Hun innovatieve product zorgt ervoor dat uitgevers, docenten en studenten het gemakkelijk wordt gemaakt om dit te ontwikkelen, verspreiden, te updaten en om het te personaliseren om aan de unieke leerbehoeften van studenten te voldoen. Daarnaast is het mogelijk om de enorme hoeveelheid gegevens te analyseren waardoor grote innovaties voor de toekomst gecreëerd kunnen worden.

Een GEWELDIG product! Dit zal een enorme vermindering van de kosten voor de scholen realiseren en biedt daarnaast een hogere gepersonaliseerde manier van leren waardoor studenten veel meer interactieve en leukere manier van leren aangeboden krijgen.

Een prachtig product en educatief product met een fantastische toekomst in het verschiet. Wil jij hier deel van uitmaken ;)? nick@thefrontendlab.com

March2015

  • Working with Luke has been a great experience. He's a honest and resourceful recruiter and a very goodmotivator. He's also got the best jobs in town

    B S -

  • As a Recruiter Luke keeps a very honest and consistent communication with it's candidates. Very reliable, he cares the match the most fitting opportunity to the candidate skills and also to help envision their careers.

    N P -

  • Luke is very professional and great to work with. He is a trustworthy and reliable business partner.

    A V -

We’ve placed frontend developers with.

filter imagefilter imagefilter imagefilter image